Jumbomosselen
24 mosselen
1 dl droge witte wijn
6 plakken Gandaham
Pocheer de mosselen ca. 4 minuten tot de schelpen opengaan in een pan met droge witte wijn. Haal de mosselen uit de schelp en rol ze in reepjes Gandaham.
Safraansaus
1dl koksroom
1 g saffraandraadjes
boter
Laat het pocheervocht met de saffraandraadjes tot de helft inkoken en voeg de room toe. Werk af met ijskoude boter tot een mooie gebonden saus ontstaat.
Mosselen Bak de mosselrolletjes aan in de koekenpan
Opmaak
2 tomaten ontveld, ontpit en in blokjes gesneden
verse bieslook, fijngesneden
Presenteer de blokjes tomaat met daarop de wijn-safraansaus. Strooi er de bieslooksnippers over en presenteer daarop de mosselen met Gandaham- jasje.

Bron: Good Food

Wijnadvies: Hautes Côtes de Nuits, Clos-St.-Philibert, Meo Camuzet, Bourgogne