Mousse
100 g heilbot
1 dl room
visfumet
citroensap
gelatine
Klop de room en voeg peper en zout toe.
Rook de heilbot, snijd in stukken en kook in water met citroen en visfumet. Draai fijn in de keukenmachine en passeer. Voeg gelatine toe. Laat afkoelen en meng met de room. Breng op smaak. Doe in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
Opmaak
peterselie
rode zalmeitjes
Spuit in een glas en garneer met  peterselie en rode zalmeitjes.
Lolly
50 g zeewolf
bosui
peper
zout
Rol de zeewolf tussen plasticfolie tot een plak. Breng op smaak. Snijd de bosui in lange repen, blancheer ze en leg ze op de zeewolf. Rol strak op in plasticfolie en pocheer in warm water.
Snijd in plakken van ca. 1 cm.
Opmaak
lange cocktailprikkers
Zet de plakken zeewolf op een prikker en presenteer als lolly.