Het voorgerecht, Schorseneer met oester, aardappel rösti en kaviaar, is goed gelukt.  De schorseneer in dit gerecht is op twee verschillende wijzen bereid: als een crème onder de oester en als lamellen. Met name de schorseneerlamellen zijn verrassend lekker. Ze hebben een zoetzure smaak die in dit gerecht erg goed past. De aardappelrösti geeft een lekker krokantje. De roze peperkorrels maken het allemaal iets pittiger, maar wel met een zoete toon. Een erg leuk, lekker gerecht en goed te bereiden.

Bij dit voorgerecht hebben we een Soave gedronken. Deze wijn combineert goed met de zoete, zure en pittige tonen in het gerecht. Deze wijn hebben we gekocht bij Henri Bloem in Enschede.

Als tussengerecht hebben we gemaakt: Zwaardvis op twee wijzen, met tartaar van tomaat, avocado en een sorbet van tomaat, met een risotto van jonge erwtjes en tuinkruiden. De risotto is erg lekker; dit gaan we zeker ook in andere gerechten en variaties maken! De tomaat-avocado tartaar heeft iets teveel rauwe uien, die vooral de avocado overheersen. De gemarineerde zwaardvis is erg lekker en de sorbet van tomaat is geweldig! De combinatie van alle smaken is erg goed en de opmaak is mooi. Het sesamkoekje is helaas te zoet voor het gerecht, deze kan een stukje hartiger.

De Pomino Bianco, gemaakt van Chardonay en Pinot Bianco druiven, smaakt heerlijk. De wijn kan goed tegen de friszure smaak van de tartaar, maar past ook goed bij de romige risotto.

Ons hoofdgerecht is: Kalfslende met krokant gebakken zwezerik en poffertjes van knolselderij en knoflook, jus met truffel en geglaceerde snijboon. Beide vleesbereidingen zijn goed. De poffertjes zijn erg verrassend en passen lekker bij het vlees en de snijboon. De truffeljus is niet gemaakt van verse truffel, maar van truffel uit een potje. Gevolg hiervan is dat er waarschijnlijk truffelolie in is verwerkt; deze chemische smaak krijgt daardoor de overhand.

De Cabernet Sauvignon van Pascual Toso uit Argentinië die wij hierbij hebben gedronken is zacht van smaak, zodat het goed past bij de zwezerik en de poffertjes.

Ons nagerecht, Gekonfijte sinaasappel met sinaasappel-anijsgelei, sinaasappelpoeder en crème chantilly, is geen volwaardig gerecht. Het lijkt op het garnituur dat je bij een nagerecht serveert. De smaak van de gelei en slagroom is goed, maar er ontbreekt een hoofdbestanddeel. Wij hebben er zelf vanille-ijs bij gegeten.

Bij het nagerecht hebben we deze Moscatel de Setúbal van Bacalhôa gedronken. Een heerlijke dessertwijn die goed past bij de smaak van citrusfruit.